Vi ställde frågan: Vad tar du med dig från Park Annual?

2 oktober, 2018

Park Annual utvecklas och växer för varje år men grundkonceptet är sig likt. En torsdag i slutet på september slås portarna upp för life science-eventet som samlar branschen till kunskapsutbyte, nya insikter och inte minst, nya kontakter.

Årets tema A brand New world bjöd på presentationer kring vision & framtid, AI & ny teknik samt scaleup & internationalisering. Samtliga föreläsningar och enskilda intervjuer som genomfördes av vår mediapartner MedTech Magazine kan du snart se på sahlgrenskasciencepark.se.

Med 50 bokade one-to-one-möten, en bit över 500 deltagare samt en fullbokad utställningshall var sorlet och energin hög redan från start. Vi frågade några deltagare i vimlet: Vad tar du med dig från Park Annual?

De allmänna strategisnacken. Jag blev inspirerad av Jenni Nordborg och hennes arbete med life science-strategin, det behövs verkligen. David Oscarsson, MediCase.

Mest intressant var nog, för mig, Vitrolife – med deras olika vägar från idé till produkter. Det var väldigt roligt att se så många vägar. Fredrik Hedberg, Qing.

Nätverkandet inom det viktiga området materialrätt, som är viktigt för landstinget med. Lina Strand Backman, Innovationsplattformen.

Nätverkandet. Jag var med på första sessionen, sen har jag haft många bra spontanmöten. Jenny Almkvist, Västra Götalandsregionen.

All erfarenhet och kraften. Jag blir så inspirerad av alla unga som kommer in med ödmjukhet men självförtroende. Björn Larsson, Abigo

Intervjuer i vimlet: Annika Åkervall