Stort engagemang för kick-off i företagsparken

25 augusti, 2016

Det händer mycket i Göteborg nu, inte minst i vår närmiljö. I bästa inkluderingsanda hälsade vi våra hyresgäster välkomna tillbaka efter sommaren och bjöd in till dialog om önskemål på förändringar i vår miljö, på kort sikt och på längre sikt.

Många tog chansen att diskutera och lyfta fram lösningsorienterade och konkreta förslag som vi nu tar med oss vidare. Under onsdagen den 31 augusti kommer vi att visa alla idéer för vår styrelse som då har strategidag.  

För dig som är nyfiken på vad som var uppe på tapeten diskuterades bland annat önskemål om reception för Sahlgrenska Science Park, tydligare skyltning, mer beskrivning av respektive företag och bättre lunchmöjligheter nära. Eftersom vi håller på att vidareutveckla vår webbplats noterade vi också värdefulla förbättringsmöjligheter såsom digitial konferensbokning och möjlighet till smidigare kontakt företagen emellan. Härligt engagemang!

Missade du vår workshop eller har kommit på fler idéer som skulle ge ett mervärde för dig som hyresgäst i vår miljö, hör gärna av dig eller sätt upp en post it-lapp på blädderblocken i fikarummet innan den 31 augusti!