Stora investerare i stan

26 januari, 2017

Life science-blocket under Connect2Capital äger rum den 7 februari med många internationella investerare och Nasdaq som moderator – ett bra tillfälle att skapa nya kontakter!

Sahlgrenska Science Park är Lead Partner till Connect2Capital som går av stapeln den 7-8 februari på Clarion Post Hotel i Göteborg. Eventet är välkänt som mötesplats för investerare och tillväxtföretag.

”Även bolag i ett tidigt skede kan vinna på att delta för att bygga relationer för framtida kapitalanskaffning. Många internationella investerare är här samtidigt, exempelvis Sofinnova Partners från Frankrike och Sunstone Life Science Ventures och Novo Seeds från Danmark”, säger Carl-Peter Mattson, affärsrådgivare med ansvar för investerelationer och kapitalförsörjningsfrågor på Sahlgrenska Science Park.

Vi ansvarar för life science-blocket, ett spännande program från kl 13.15 den 7 februari.

Läs mer här 

På Connect2Capital samlas entreprenörer och tillväxtföretag med behov av kapital, affärskompetens och bredare kontaktnät, för att möta affärsänglar, investerare och riskkapitalaktörer som söker nya möjligheter.

Programmet i sin helhet

För mer information, kontakta Carl-Peter Mattsson, Sahlgrenska Science Park, tel 0708-699 354 eller e-post carl-peter.mattsson@sahlgrenskasciencepark.se