Sök stipendium för entreprenörsskap & forskning

18 mars, 2019

Behöver du utveckla dig själv och ditt företag via utbildning. Eller driver ett forskningsprojekt kring attraktiv företagsutveckling? Då kan du söka stipendium från Familjen Knut & Rangvi Jacobsson stiftelse senast den 30 juni.

Stayble Therapeutics som utvecklar en unik injektionsbaserad behandling mot kronisk ryggsmärta, är ett exempel på ett bolag från vår miljö som tidigare har erhållit stipendium för ett forskningsprojekt. Kanske är det din tur denna gång?

Stiftelsen Familjen Knut & Rangvi Jacobsson erbjuder två olika stipendium: Entreprenörsstipendium och Forskningsstipendium, med olika kriterier och ett spann om 50 000 – 500.000 kronor. Dessa tilldelas sökande med viljan att bryta ny mark och som har modet att tänka annorlunda.

Entreprenörsstipendium
För den som äger ett företag som varit affärsdrivande i två år och önskar en utbildningsaktivitet inom logistik, innovation, kvalitet, internationalisering, ergonomi eller design.

Forskningsstipendium
För den som behöver forskningsmedel för ett forskningsprojekt inom antingen logistik, innovation, kvalitet, internationalisering, ergonomi eller design.

Årets stipendier delas ut vid en trevlig ceremoni i Göteborg.

LÄS MER om Familjen Knut & Rangvi Jacobssons stiftelse och ansök senast den 30 juni.