Ses vi på NLSDays?

5 juli, 2018

Hur kan den digitala utvecklingen stötta och korta resan från idé till implementerad tjänst eller produkt? Hur ska vi driva framtidens innovationsprocess så att digitala lösningar blir en integrerad del av produktutvecklingsprocessen? 

Under NLSDays i Stockholm den 11 september har vi ett gemensamt seminarium tillsammans AstraZeneca BioVentureHub som belyser skärningspunkten mellan pharma, medtech och digitalisering.

Innovation inom life science-området kommer i större utsträckning handla om att integrera medtech, läkemedel och digitala lösningar och detta kommer kräva nytänkande i många dimensioner, säger Magnus Björsne, VD, AZ BioVentureHub.

– Slutmålet är att säkra så att innovationerna når vården och individen snabbare. Här har vi allt att vinna på att jobba tillsammans och nyttja våra olika kompetenser, fortsätter Charlotta Gummeson, VD Sahlgrenska Science Park.

Helt klart är att vi står inför stora förändringar i en alltmer uppkopplad värld. Tekniken ger oss tillgång till mängder av data och möjliggör individanpassad vård. Kanske är det just det som idag lockar traditionella techinvesterare till digital hälsa. Du möter en av dem i vår panel.

Deltar i seminariet gör:

Sara Lei, Läkare, Karolinska Universitetssjukhuset, klinisk rådgivare, Cambio Healthcare Systems
Magnus Jörntén Karlsson, Project Director, Pharmaceutical Innovations, AstraZeneca
Jennifer Grönqvist, Affärsrådgivare digital hälsa & HealthTechNordic
Ingrid Teigland Akay, MD MBA, Managing Partner, HadeanVentures

Seminariet modereras av:

Magnus Björsne, VD, AZ BioVentureHub
Charlotta Gummeson, VD, Sahlgrenska Science Park

Läs mer och anmäl dig här till NLSDays