Rekordstort intresse för Park Annual

26 oktober, 2016

Under årets innovationsevent deltog 500 entreprenörer, innovatörer, forskare, företag och investerare. Vi fick ta del av inspirerande entreprenörsresor, ny teknik och viktiga behandlingsmöjligheter och fick inblick i tillväxtpotential, möjligheter och utmaningar inom digital hälsa, internationalisering och finansiering.

Inom kort publicerar vi de videofilmer som spelades in från presentationerna under Park Annual på vår webbplats parkannual.se

Det var en myllrande dag med ett intensivt nätverkande och nya affärer som togs i hand på. Som en del av Sahlgrenska Science Parks internationaliseringsfokus talades bland annat om vad Storbritannien gör för att välkomna idéer och underlätta tillgången till innovativa produkter inom NHS (det brittiska sjukvårdssystemet).

”Jag har fått ut mycket av dagen, minglat mycket och bland annat talat med NICE. Vi kommer att ha ett möte för att gå vidare med NHS”, säger Linn Hägg, marknads- och försäljningschef, MYoroface.

I vimlet hördes också många kommentarer om hög kvalitet på föreläsningarna och att det var varierat med en spännande bredd av talare, likaså att årets moderator Magnus Björsne från AstraZeneca Bioventure var bra och tydlig.

Bandet Cantaloop som spelade under minglet var ett uppskattat inslag med band-medlemmar från life science-industrin i regionen.

Vi samlar nu in reflektioner och kommentarer från dagen och har med oss det inför nästa års planering. Allt för att stödja entreprenörskap och innovation inom life science! Boka redan nu den 27 september 2017 i din kalender.

pa_collage_3