Möt oss på Vitalis

20 april, 2015

Har du en idé till en eHälsoprodukt? Eller kommit en bit på väg? Besök oss gärna under Vitalis – Nordens största mötesplats inom eHälsa – som går av stapeln i Göteborg den 22-24 april. Välkommen till monter B10;24, där du träffar representanter för Sahlgrenska Science Park, Business Region Göteborg, Medtech West, Almi och Innovationsslussen.

Vi erbjuder bolag och projekt specifik expertis på lokal och nordisk basis, med globalt fokus. Idag är Sahlgrenska Science Park en del av Nordic Connected Health – Star track – och via oss kan du delta i ett stort nordiskt kluster av entreprenörer inom eHälsa som regelbundet träffas. Lyssna exempelvis på radioinslaget i Studio Ett om Mobil hälsa i Skåne. Eller läs mer om vårt eHälsoprogram.

Är du intresserad av eHälsa? Vill du spetsa kunderbjudandet och bättre förstå det regulatoriska landskapet för din lösning, till exempel hantering av data, hälsoekonomi och etiska frågeställningar? Eller testa genomförbarheten och tekniken av/rörande din lösning? Hör av dig till Anders Persson, anders.persson@sahlgrenskasciencepark.se Du kan träffa honom på Vitalis under onsdagen och torsdagen.