Möjlighet för digitalt kommunikationsproffs

26 maj, 2019
Digital transformation of life science

Nu lägger Sahlgrenska Science Park in ytterligare en växel i kommunikationsarbetet. Mitt inne i den digitala omställningen av life science och vården skapas stora möjligheter att berätta om förändringar som påverkar människors liv.

På Sahlgrenska Science Park möter hälsa ny teknik och innovationer. Medarbetarna finns mitt i den digitala omställningen och arbetar för att stärka en bransch i förändring. De kopplar ihop kompetenser i vården, akademin, industrin och den västsvenska startupscenen.

Nu rekryterar Sahlgrenska Science Park en ny kommunikationschef som ska vara drivande i nästa utvecklingssteg.

– Kommunikation är högt prioriterat i ägarnas uppdrag till Sahlgrenska Science Park. Just nu finns en mycket stor möjlighet för det västsvenska life science-klustret, som har en mix av kompetenser som inte finns på så många andra ställen i världen, säger Kenny Genborg, tf kommunikationschef vid Sahlgrenska Science park.

– Det drar till sig både människor med specialkompetens och investeringskapital.

Fakta: Sahlgrenska Science Park är ett skyltfönster för det västsvenska life science-klustret. Företaget bidrar till att utveckla bolag och driver på tillväxten så att det skapas nya verksamheter och jobb – med produkter och tjänster som förbättrar och förlänger människors liv.
Mandatet kommer från ägarna Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola, Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och Mölndals stad.