Missa inte smörgåsbordet med gratisråd

21 mars, 2019

Den 28 mars samlar Sahlgrenska Science Park samtliga avtalspartner inom Resource Partner Program. Till ett smörgåsbord med gratistjänster skräddarsydda för växande life scienceföretag.

På grund av den stora uppställningen från partnerföretagen förlänger vi anmälningstiden för Sahlgrenska Science Parks Bolagsdag. Du har nu till och med 26 mars på dig att anmäla dig till en givande eftermiddag 28 mars. Anmäl dig till: events@sahlgrenskasciencepark.se

Från detta tillfälle har du möjlighet att ta med dig bokade möten med flera timmars kostnadsfri eller kraftigt rabatterad expertrådgivning i frågor som är centrala för företag i olika utvecklingsfaser.

I Resource Partners@Sahlgrenska SP ingår nu hela 20 välkända företag med särskilt framförhandlade erbjudanden riktade till företag med koppling till Sahlgrenska Science Park.

Samtliga partnerföretagen har laddat för att berätta om kostnadsfri eller rabatterad konsultation i frågor som till exempel rör notering, internationell expansion, skattejuridik, IP-rättigheter, varumärke och kompetensförsörjning.

Eller om du har frågor om regelverk för tillverkning, försäljning och marknadsföring av läkemedel, medicintekniska produkter och tjänster.

Ett annat inslag på bolagsdagen handlar om kommunikation och medier. Hur skaffar du dig och företaget en möjlighet att nå ut till rätt målgrupp med relevant information via en trovärdig mediekanal?

LÄS MER om programmet på Bolagsdag @Sahlgrenska SP

LÄS MER: Missa inte kärleksbudskapet 28 mars