Vi ställde frågan: Vad fick du ut av Park Annual?

2 oktober, 2017

I år räknade vi till 500 deltagare och 15 talare. Det var fullbokat i utställningsdelen och ett intensivt nätverkande. Vi frågade några deltagare: Vad fick du ut av Park Annual?

– För mig blev Park Annual ett regionalt event som höll internationell nivå. Det gav oss räckvidd in i nya segment som vi ser fram emot att bli en del utav. Ulrika Kjellberg, VD, Appva.

– Hade lika stor utdelning av att besöka montrar och kollegor som att lyssna på spännande talare. Kul att Arvid kunde vara med och dela ut priset, Arvid Carlsson Award by Sahlgrenska Science Park. Ses nästa år! Tobias Kisker, VD, Calmino Group

Jag fick möjlighet att belysa en stor samhällsutmaning och hur vi löser den för en mängd personer med olika bakgrund. Vi fick genast förslag på möjliga samarbeten, bra råd och kontakt med investerare. Häni Ashkar, VD för Daqarta.

Tusen tack för ett fantastiskt bra möte! Välordnat och trevligt! Fruktsamt tycker vi från Crowd Ideas att samla parter från akademin, universitet och life science-industrin under en dag under ett och samma tak. Många interaktioner med stort intresse för vårt gemensamma projekt Crowd Ideas med patienten i centrum. Verkligen jätteroligt! Åse Rosenqvist, Market Access, Novartis Sverige.

För SwedenBIO är Park Annual ett utmärkt nätverkstillfälle och ett av få externa möten som hela kansliet är med på. Vi tycker att mötes tema kring framtid och budskapet ”tillsammans” var ”spot on”. Sverige är alldeles för litet för att konkurrera regionalt och vi måste arbete mycket mer tillsammans för life science i Sverige! Nicole Hanzon, projektledare, Sweden BIO.

 

Text: Annika Åkervall