Invigning hos Roche Diagnostics

1 juli, 2011

Öppet Hus i Roche Diagnostics Scandinavias nybyggda lokaler på Sahlgrenska Science Park lockade många intresserade besökare (30/6). Engagerad personal visade runt och belyste det medicinska värdet av laboratoriediagnostik genom att demonstrera spännande instrument och system, som används inom sjukvård och forskning.

Det är Göteborgsdelen av Roche Diagnostics som nyligen flyttat in hos Sahlgrenska Science Park och redan ser ut att trivas bra i de nya lokalerna på plan 5.

– Det är nytt och fräscht och verkligen jättevärdefullt för oss. Äntligen är vi på rätt plats bland andra verksamheter i samma anda och nära våra kunder, säger Ann-Britt Lennartsson, regionchef på Roche Diagnostics Scandinavia.

Roche-koncernen är världsledande inom in vitro-diagnostik och vävnadsbaserad cancerdiagnostik och har ett brett utbud av produkter för diabeteskontroll. Med fokus på det medicinska värdet för patienten och samhället bedriver Roche kontinuerlig utveckling av nya diagnostiska tester samt utveckling av innovativa tester och läkemedel för skräddarsydd behandling. Koncernen har idag drygt 80 000 anställda och finns representerade i 150 länder på alla kontinenter.

För mer information, v g kontakta Ann-Britt Lennartsson via e-post ann-britt.lennartsson@roche.com