Intellego i Time Magazine

16 augusti, 2012

Intellego Technologies, inkubatorföretaget som utvecklar patenterade UV-armband, uppmärksammas nu i Time Magazine och Daily Mail, vilket snabbt avspeglas i sociala medier. Intresset för Intellegos verksamhet ökar och företaget växer.

– Det är jättespännande att följa intresset via olika medier. Artikeln i Time Magazine är ett mycket positivt inslag för Intellego då den har spritt sig vidare, bland annat till sociala medier. Då vi närmar oss lansering av produkten är vi självklart glada att se människors reaktioner vilket lovar gott inför försäljningsstarten, säger Claes Lindahl, VD, Intellego Technologies.

Time Magazine uppmärksammar bland annat smidigheten med armbanden som ändrar färg när det är dags att söka sig till skuggan. UV-armbanden kommer framöver att marknadsföras under varumärket SmartSun. Eftersom indikatorerna även fungerar i kombination med solskyddsfaktor kan de öppna upp för ett helt nytt sätt att förebygga hudcancer – extra tänkvärt såhär i sensommarens härliga solstrålar.

Intellego Technologies har just anställt Maria Gunnarsson, nyutexaminerad från Chalmers Tekniska Högskola. Hon kommer att ansvara för produktutveckling och tekniska frågor.

– Att våga satsa på att utöka verksamheten redan nu är viktigt och Maria tillför viktig kompetens inför vår produktutveckling och lansering, säger Claes Lindahl. – Att Intellego Technologies numera är ett inkubatorföretag inom Sahlgrenska Science Park betyder också mycket. Vi har ett härligt driv framåt!

Intellego Technolgies kommer att presentera sin verksamhet under årets Park Annual.

För mer information, v g kontakta Claes Lindahl, VD, Intellego Technologies via telefon 0735-344 634 eller e-post
claes.lindahl@intellego-technologies.com

Läs mer om artikeln i Time Magazine här: Vidare till Time Magazine