Inbjudan: Workshop om medicinteknik & USA-marknaden

27 januari, 2014

Sahlgrenska Science Park har nu, i samarbete med Nassau Guild LLC i USA, möjligheten att bjuda in life science-bolag till en intressant workshop i Göteborg onsdagen den 12 februari. Syftet är att hjälpa tillväxtföretag att lyckas på den amerikanska marknaden och mötet är en del av vårt internationaliseringsarbete.

Att svenska life science-företag startar upp med en global strategi blir allt vanligare och den amerikanska marknaden är ett spännande tillväxtsteg när tiden är mogen. Redan nu kan du som är inriktad på medicinteknik dra nytta av erfarenheter och bygga nätverkskontakter för framtiden i ett öppet runda bordssamtal med ett lärandeperspektiv. Mötet startar med lunch den 12/2 och pågår till kl 16.00 på Sahlgrenska Science Park.

Program

12.00 Lunch

13.00 Välkommen

13.10 Omvärlden, möjligheterna och utmaningarna inom medicinteknik i USA

Aktivt rundabordssamtal med Dr Aron Starosta, från inkubatorn vid UCSC (University City Science Center, Pennsylvania) som diskuterar och beskriver förutsättningar för att komma in på den amerikanska marknaden. Utrymme för diskussion, frågor och feedback.

16.00 Avslutning

Sahlgrenska Science Park arbetar inom Bridgeprogrammet fortlöpande med att bistå tillväxtbolag med internationalisering. Vi rekommenderar workshopen för dig som vill pröva er strategi för den amerikanska marknaden i dialog med Aron Starosta, en erfaren affärsutvecklare från USA.

För mer information och anmälan, v g kontakta Erik Bengtson, Inkubatoransvarig på Sahlgrenska Science Park via e-post erik.m.bengtson@sahlgrenskasciencepark.se. Deltagarantalet är begränsat.

Väl mött!

 

 

EU_centrerad_RGB