Inbjudan till deltagande vid Genesis i London 9/12

31 oktober, 2014

Som en aktivitet i internationliseringen för tillväxtföretag vill vi bjuda in till deltagande i Genesis-mötet i London.

Sahlgrenska Science Park har bokat en monterplats som ni kan ta del av samt att vi kan erbjuda registrering till ett reducerat pris. Genesis- kongressen i London www.genesisconference.com är det årliga mötet (nu för 14:nde året) som anordnas av OneNucleus organisationen.

Årets konferens har temat ” the Technology, Business and Financing Strategies Enabling Patient and Investor Returns”. Huvudtalare presenterar dagens utmaningar för nya innovative behandlingar utifrån ett tekniskt- och finansiellt- och samhällsmässigt perspektiv. Det finns dessutom möjlighet till förbokningsbara one-to-one.möten under dagen. Detta är din chans att se till att du träffar opinionsbildare och viktiga delegater för att senare följa upp med en fördjupad diskussion.

Registrering: Koden 40PC740 gäller för vårt deltagande och för att erhålla det reducerade priset, £195.00 +VAT. (OBS koden kommer att löpa ut vid midnatt den 1 december 2014). Ange även ordet Sahlgrenska i fältet för ”purchase order number field” för komplett registrering.

Meddela Ted Ternander, affärsrådgivare inom Sahlgrenska Science Park, om du registrerar dig och även vill ta del av vår monterplats under Genesis. Ted Ternander: mobiltelefon: 070-396 93 09, e-post ted.ternander@sahlgrenskasciencepark.se