Har du en idé som kan förbättra hälso- och sjukvården?

11 mars, 2014

Sahlgrenska Science Park deltog nyligen i Kvalitetsdagarna 2014. Det var 10-årsjubileum för denna mötesplats för kunskaps- och erfarenhetsutbyte för medarbetare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Låt dig inspireras, tänk till och tyck till var viktiga ledord.

Det var ett givande möte och en härlig nyfikenhet kring idéer och innovation.  I samverkan med bl.a. Innovationsslussen, Gothia Forum och MedTech West deltog vi i intressanta symposier den 4 och 5 mars, menar Sofia Ström, affärsrådgivare, Sahlgrenska Science Park. Har du en idé som kan förbättra hälso- och sjukvården? Vi erbjuder stöd för forskning, innovation och nytänkande i regionen. Tveka inte att höra av dig!

En annan höjdpunkt var utdelandedet av Kvalitetspriset som i år handlade om det vi kallar e-hälsa eftersom priset gick till den driftiga hudmottagningen på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Läs gärna om hur man kan kolla upp sina prickar via mobilen i MedTechbloggen

För mer information, v g kontakta Sofia Ström, Sahlgrenska Science Park, via e-post sofia.strom@sahlgrenskasciencepark.se eller telefon 070-713 11 50.