Driven systemutvecklare i C# till medicintekniskt bolag

15 oktober, 2009

Synaps är ett spin off-företag från Chalmers Tekniska Högskola och Sahlgrenska Universitetssjukhuset som utvecklar ett mobilt IT-stöd för läkare och sjuksköterskor. Produkten hjälper vårdpersonal att snabbt få en bild av en patients vårdsituation på ett lättöverskådligt och enhetligt sätt, oavsett var de befinner sig. Synaps finns på Sahlgrenska Science Park – en kreativ miljö med många andra mindre företag. Synaps etablerar idag sin teknik på marknaden genom samarbeten med ledande aktörer inom medicinsk IT.

Som medarbetare på Synaps kommer du att bli huvudansvarig för utveckling av ny funktionalitet, med stora möjligheter att själv välja de verktyg som passar bäst för uppgiften. Utöver rent utvecklingsarbete kommer du att få möjlighet att medverka i kontakt med samarbetspartners, kunder och i andra representationssammanhang. Du jobbar tillsammans med ett kvalificerat team med spetskompetens inom medicin och affärsutveckling.

Synaps plattform har en modern modulbaserad arkitektur i ren C# 3.0. Systemet har klienter för både stationära och mobila enheter där .NET Compact Framework används för telefoner och handdatorer, samt en serverdel för Windows Server. Tekniker som används är WinForms, LINQ, SQL Server och webbtjänster.

Du som sökande har en högskoleutbildning i datateknik eller motsvarande, civilingenjörsutbildning är meriterande. Du har professionell erfarenhet av utveckling i C# och ett personligt teknikintresse. Du har god förmåga att kommunicera med såväl andra tekniker som kunder, i tal och skrift på svenska och engelska.

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som söker en utmaning som utvecklare och vill växa i din roll tillsammans med företaget.

Frågor och ansökningar ställer du till:

Kristian Freed
kristian.freed@synapsmedical.se
0703 59 57 37

Synaps Teknisk Utveckling AB
Sahlgrenska Science Park
Medicinaregatan 8A
413 46 Göteborg