Bolag klara för vårens forum för affärsänglar och investerare

9 mars, 2020

Uppdatering 2020-03-30: Life Tech i april är inställt på grund av den rådande situationen med coronavirus.

—————————————————————————————————————

Nu är bolagen som presenterar på Life Tech den 14 april uvalda! Du möter

Sobrera Pharma, ett biotech-företag i klinisk fas som utvecklar läkemedel för en bättre behandling av patienter med alkoholmissbruk.

Remente, en digital livscoach. Hjälper användaren att planera sitt liv och nå sina utsatta mål, för att på så vis hitta balans och mentalt välbefinnande.

Mevia, hjälper patienter att ta rätt dos i rätt tid med en patenterad lösning som stödjer i real-tid. Bra för patienten, sjukvården & läkemedelsbolagen.

Iscaff Pharma, ett biotech-företag med banbrytande teknologi för cancerdiagnostik och test av läkemedel.

Du möter också Detectivio i en speedupdate från tidigare Life Tech.

Inledande inspiratör denna gång är Jens Thoms Ivarsson – tidigare Creative Director och den mest anlitade designern på ICEHOTEL i Jukkasjärvi och mannen som lyckades få modedivan Karl Lagerfeld att tina upp. I dag arbetar han med Rain Gothenburg som har visionen att göra Göteborg till Världens bästa stad när det regnar. Jens har en Master of Design and Fine Arts från Göteborg/London och kommer bland annat att prata om kopplingen mellan idé, design och varumärke.

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst arrangerar kvällen för inbjudna affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag. Ett event för inspiration och möjlighet att träffa en handfull spännande life science-bolag som söker kapital och kompetens, med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden. Eventet sker återigen i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

 


Carl-Peter Mattsson
Affärsrådgivare med ansvar för investerarrelationer och kapitalförsörjningsfrågor
+46 708 699 354