Bokavård lanserar ny sajt för hudvård & hårvård

30 maj, 2016

Bokavård växer och breddar nu verksamheten till nya marknadssegment. Det heta IT-startup-företaget som underlättar vårdbokningar fångar nu upp hälsotrenden kring välbefinnande med ekologiska behandlingar och produkter.

”glamma.se ligger i tiden och använder samma plattform som bokavård.se. Just nu är framförallt ekologiska behandlingar och produkter i ropet, vilket vi kan tillgodose när det gäller hudvård och hårvård”, säger Amir Mofidi, VD och grundare av Bokavård som startade sin verksamhet år 2012.

Bokavård.se listar allt från doktorer och tandläkare till massörer och naprapater etcetera. Via några enkla steg kan man söka efter möjliga behandlingar på orten, se vilka tider som är lediga samt boka och betala direkt på nätet. Företaget har hela tiden haft en dialog med sina kunder, som kan lägga upp vad de tycker om sajten.

”Idag har bokavård.se bra inflöde och bokningar. Många vårdgivare tycker att sajten underlättar deras vardag. Vi jobbar mycket via sociala medier och den största kundgruppen på bokavård.se ser också fördelar med att till exempel kunna boka en ansiktsbehandling eller köpa bra hudvårdsprodukter på nätet” säger Amir Mofidi.

Teamen bakom bokavård.se & glamma.se består nu av 6 personer. De har sin verksamhet på Sahlgrenska Science Park.

För mer information, se bokavard.se och glamma.se eller kontakta Amir Mofidi, via e-post amir@bokavard.se eller telefon 031-384 04 11.