Anmäl dig idag till eHealth Award!

23 februari, 2017

Vi letar efter innovativa produkter och lösningar inom digital hälsa. Sverige vill ju bli bäst i världen på att ta tillvara möjligheterna med eHälsa. Tipsa om utmärkelsen eller anmäl ditt företag här!

eHealth Award är öppen för svenska småföretag som har en innovativ lösning inom digital hälsa eller en produkt som redan har påvisat fördelar för patient, vårdgivare och/eller vårdorganisation.  Vinnaren av utmärkelsen presenteras av folkhälso- och sjukvårdsminister Gabriel Wikström på Vitalis den 25 april.

eHealth Award 2017 är ett nytt samarbete mellan Vitalis, Nordic Connected Health Star Track, Cerner och Sahlgrenska Science Park.

– Samarbetet kring eHealth Award är ett naturligt led i den utveckling vi har inom området, säger Anders Persson, affärsrådgivare med ansvar för digital hälsa, Sahlgrenska Science Park.

Målet med eHealth Award är att uppmärksamma fantastiska eHälso-innovationer som finns i Sverige idag, eftersom de kan bidra till effektivare och säkrare vårdprocesser och mer engagerade patienter. Initiativet har en jury med representanter från svensk vård och omsorg, politik och industri.

  • Anmälan till eHealth Award är öppen till och med den 21 mars
  • Läs mer här:
  • Följ eHealth Award på Facebook här

För mer information, kontakta Anders Persson, affärsrådgivare med ansvar för digital hälsa, Sahlgrenska Science Park, via telefon 070-945 95 11 eller e-post anders.persson@sahlgrenskasciencepark.se.