Funderar du på att bli investerare i bolag?

5 februari, 2018

Ta chansen att lära dig mer om att investera i onoterade bolag och utvidga ditt nätverk med andra investerare via Connect Sveriges utbildning som börjar den 1 mars.

Investerare och affärsänglar som i ett tidigt skede lägger in tid och resurser i unga företag är oerhört viktiga för att generera nya framgångsrika bolag. För att lyckas som investerare finns det mycket man behöver vara medveten om och tänka på och resan till framgång är inte alltid spikrak.

I rollen som investerare krävs det idag inte bara tillgång till kapital – branschen är under ständig utveckling. För att förbättra chanserna att få ta del av tillväxtföretagens framgång samt möjligheten att få saminvestera med andra erfarna investerare behöver du hålla dig uppdaterad.

Kursen vänder sig till både dig som redan är affärsängel och till dig som ännu inte gjort din första investering men vill veta mer. Den är indelad i 3 delar och behandlar hela investeringsprocessens förlopp, med ett skarpt case som gruppen får utvärdera med sina nya kunskaper.

Läs mer om och anmäl dig här eller kontakta Christine Bjarkby, via e-post: christine.bjarkby@connectsverige.se, för mer information.