Vill du skapa en välmående arbetsmiljö, företagskultur och förebygga ohälsa?

28
nov
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20,
8.30-10.00

Välkommen att starta morgonen med en god fika och ett inspirerande seminarium om hur viktigt vårt mindset egentligen är för att vi ska nå vårt mål.

Rim Mourad är Hälsokonsult/Mental tränare samt grundare och ägare av Fight For It. Rim föreläser om hur mental träning kan göra dig bättre rustad för att sköta saker både smartare och med mer glädje! En schysstare livskvalitet helt enkelt!

Under morgonen kommer Rim att ta oss igenom hur man med rätt mindset lättare kan nå sina uppsatta mål, må bättre i sin vardag, och hur vi höjer både arbets- och livskvalitet.

I en förändring till sundare vanor, krävs det en egen vilja och engagemang. Det krävs att man skapar bästa förutsättningar för sig själv att lyckas, och vilja se sig själv lyckas. Därav arbetar Rim med följande punkter inom mental träning:

Attityd: Genom att jobba med ett mindset som är öppen för förändring, kan vi hela tiden utvecklas och åstadkomma mer
Fokus: Om vi har fokus på det vi kan påverka, gynnar det vårt välbefinnande genom att ta bort onödig aggression, irritation och stress i vår vardag
Självkänsla:Vår självkänsla genomsyrar allt vi gör, både på fritid och arbete
Balans:Vi behöver hitta och jobba på en balans mellan prestation och prestigelöshet.

Alla söker vi efter motivation, vi sätter mål för att uppnå detta, men märker att det inte räcker. Motivationen kan man inte alltid rå över, men att ge av sitt engagemang är något man alltid kan bestämma sig för.  Kanske ska vi inte vänta på att motivation ska dyka upp, utan träna på att skapa ett bättre justerat mindset som tar oss dit vi vill.

Friskvårdsstrategi är inte en fristående del, det är del av organisationsarbetet. Genom att jobba med ämnet Hälsobalans istället för friskvård, kan vi skapa större engagemang och få både psykiskt och fysiskt välmående hos våra medmänniskor.

Välkommen med din ANMÄLAN –>HÄR

PROGRAM 28/11: 
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Rim Mourad, grundare och ägare av Fight For It
10:00 Avslut (tid för diskussion och frågor för de som vill)

Vi behöver din anmälan senast måndagen den 27 november. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se