Vem äger IP:n?

18
okt
MEDICINAREGATAN 8 A, GÖTEBORG
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 18 oktober med frukost, mingel och seminarium med Synergon, Resource Partner @SahlgrenskaSP.

För de flesta företag inom Life science-sektorn är IP den mest centrala tillgången. Det är i många fall exklusiviteten till idén som möjliggör själva affären. Vem som äger den IP ett bolag är beroende av är dock inte alltid lika självklart. Framförallt inte idag när innovationerna inom Life science-sektorn blir mer komplexa och företagen förlitar sig mer och mer på olika typer av immateriella rättigheter, samt det faktum att många innovationer görs tillsammans med samarbetspartners.

Christopher Nävås, Synergon, kommer under detta seminarium beskriva grunderna för ägande av IP utifrån några typer av immateriella rättigheter och hur ägandet bör hanteras för att säkra ditt bolags exklusivitet.

Christopher arbetar på Synergon som jurist med stort fokus på immaterialrättsliga strategier samt juridiken kring digitala innovationer.

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården
10.30 Slut

Kort om företaget
Synergon är din ”IP-Department on Demand” och erbjuder kvalificerad strategisk IP-rådgivning och portföljhantering med fokus på affärsnyttigt IP-skydd till lägre kostnad. Vi arbetar med helheten runt immateriella rättigheter utifrån grundfilosofin att affärsutveckling, R&D och IP måste gå hand i hand för att skapa långsiktigt starka affärer.

Anmälan
Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,

Sahlgrenska Science Park och Synergon