Tre av fyra varumärken utsattes för intrång 2017, är ert ett av dem?

13
mar
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg
8.30-10.00

Otmore, i samarbete med Sahlgrenska Science Park och Business Region Göteborg, bjuder in till en föreläsning om varumärkesskydd.

I dagens digitala värld kan nya produkter och tjänster lanseras på nolltid men från ett varumärkesperspektiv tenderar denna process att bli mer och mer komplex. Under 2017 lämnades i genomsnitt 400 EU-varumärkesansökningar in per dag, vilket är fler än någonsin tidigare.

Vi kommer diskutera de risker som finns, hur man kan undvika dem och vikten av att ha en proaktiv strategi för att skydda sina varumärken.

Efter föreläsningen erbjuds samtliga deltagare en kostnadsfri analys och genomgång av sitt varumärke samt varumärkesstrategisk rådgivning.   Klicka på Anmälan knappen nedan för mer information om föreläsningen och hur du kan få bättre koll på ditt varumärke.

Varmt välkommen!

Anmälan

Vi behöver din anmälan senast den 12 mars. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se Dyker du inte upp utan att ha meddelat oss i förväg tar vi ut en avgift på 500 SEK.

catalyserny.jpg
 
Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.