Scaleup day 2019 – Göteborg

10
okt
Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg
08:30

Hur går man från startup till scaleup? Det är en fråga som många företagsledare tampas med – men få kan svara på. Därför anordnar vi på Breakit, Sveriges affärssajt för det nya näringslivet, andra upplagan av vårt succéevent Scaleup day. Och nu kommer vi till Göteborg!

Det blir en fartfylld heldag med några av Göteborgs och Sveriges främsta entreprenörer. De har lovat att dela med sig av både framgångar och misstag – och framförallt sina viktigaste lärdomar.

Dessutom spelar du som deltagare en viktig roll i att forma dagen. Vi kör runda bord med bordsplacering och har gott om tid till reflektion och diskussion.

Dagen bygger på fyra block: rekrytering/ledarskap, marknad/sälj, finansiering och utlandsexpansion.

Målet? Att du går in genom dörren på morgonen som en startup och ut efteråt som, okej kanske inte en scaleup, men med ett gäng viktiga nycklar för att ta dig dit.

Så är du en grundare, vd, chef eller bara någon som tycker att det här verkar vara en bra dag för dig – varmt välkommen! Kanske vill du till och med ta med dig hela ledningsgruppen eller styrelsen? Då finns såklart en fin grupprabatt.

Nu kör vi!

Är du beslutsfattare på ett startup- eller tillväxtbolag? Ange koden SP20 så får du 20% rabatt på biljettpriset.

MER INFORMATION, PROGRAM OCH ANMÄLAN