Så drar du nytta av gig-ekonomins fördelar

8
mar
Medicinaregatan 8 A, Göteborg
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 8 mars med frukost, mingel och seminarium!

A Society, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners, presenterar trender inom gig-ekonomin och hur du och ditt företag kan dra nytta av dess fördelar. 

Gig-ekonomin handlar om fria konsulter och genom A Society kan du dra nytta av ett globalt nätverk av underkonsulter och mindre konsultbolag som oftast är väldigt nischade inom sitt område. Allt från IT och R&D till life science. Denna fredagsfrukost träffar du Karolina Schiötz, Jimmie Ivarsson och Megan Reif Dyfvermark.

Hålltider

09.30 Frukostbuffén står framdukad

09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården

10.30 Slut

Kort om A Society

Företaget finns i Sverige, USA, Canada, Indien, Danmark och inom kort England. Vi levererar spetskompetens som oftast även är de mest seniora på marknaden. Utöver vårt gedigna nätverk lägger vi stor vikt vid att searcha nya konsulter och därmed hitta den ni behöver var, när och hur ni behöver det. Uppdragen kan vara korta som långa, på heltid, deltid och timmar. Vi lägger stor vikt vid att skapa en samlingsplats och ett mervärde för våra konsulter genom ett intressant erbjudande samtidigt som de behåller friheten i att vara egna. Se oss som ett komplement till andra leverantörer.

Anmälan

Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & A Society