MÅ BRA – Enkelt och roligt för en välmående och engagerad personal

27
maj
Sahlgrenska Science Park, Medicinaregatan 8A, 413 90 GÖTEBORG
10-11

Välkommen att besöka vår populära frukostworkshop fredag den 27 maj på Sahlgrenska Science Park. Starta morgonen med en god frukost, mingla med andra företag i Parken och besök sedan en intressant workshop

”Orsakerna till en dålig livsstil är oftast en kombination av dåliga vanor inom kost, fysisk aktivitet, stress och dålig sömn. För att lyckas förbättra sin livsstil behövs därför ett heltäckande angreppssätt, och Sidekick erbjuder precis ett sådant!”

På plats finns idag Suzanne Tynelius från SidekickHealth som berättar hur du och din personal tillsammans kan må bättre genom att utmana varandra i hälsofrämjande uppdrag. Detta genom friskvårds- & hälsoprogrammet SidekickHealth som är utvecklat av läkare, psykologer och spelspecialister. Dess effekt studeras bland annat vid Harvard, MIT, Karolinska Institutet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Suzanne introducerar oss även för Appen Sidekick som är tillgängligt för alla, oavsett om du är en van och hälsointresserad idrottare, eller en omotiverad soffpotatis. Appen är ett verktyg i hälsoprogrammet SidekickHealth och syftet är att på ett underhållande sätt motivera till ett ökat välbefinnande och en sundare livsstil tack vare avancerade beteendemässiga och sociala funktioner samt spelifiering av hälsouppgifter.

”Våra anställda var mycket motiverade och engagerade i hälsoprogrammet. Folk rycktes med i de roliga tävlingarna och gjorde plankan och andra övningar överallt på kontoret. De sprang till och med runt i varuhuset på lunchrasterna för att samla poäng i hälsotävlingarna”. Biträdande personalchef, IKEA.

Välkommen med din anmälan här

NÄR: 27/5
VAR: Sahlgrenska Science Park (vån 4)

TIDER:
10.00-10.20 Mingel & fika ihop med övriga företag i Parken
10.20-11.00 Workshop med SidekickHealth (konferenssal Änggården)

Inbjudan sker i samarbete mellan Sahlgrenska Science Park & SidekickHealth.