Life Tech Göteborg

10
apr
BIOTECH CENTER, ARVID WALLGRENS BACKE 20, GÖTEBORG
17:00-19:30

Vårens forum för affärsänglar, investerare och tillväxtbolag i tidiga skeden!

Tänk på att anmäla dig så fort som möjligt via nedan länk för att säkra din plats redan nu eftersom antalet platser är begränsat och de tidigare eventen snabbt blivit fullsatta.

Anmälan Life Tech Göteborg 10 april

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst bjuder nu återigen in till en kväll för inbjudna affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag inom framförallt segmenten Healthtech och Medtech.

Ett event för inspiration och möjlighet att träffa en handfull spännande life science-bolag som söker kapital och kompetens, med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden.

Inledande inspiratör denna gång är Ilma Caprnja, medicinstuderande och föredragshållare sedan hon var 14 år, nu senast som TEDx talare på Konserthuset den 18 februari. Ilma vill förändra dagens syn på rädsla, sårbarhet och misslyckande till att våga utmana sig själv och inte vara rädd för att vara vilsen men också att lära från andra! 

Utvalda bolag denna gång är:

GOOZO™ visar genom ny teknik och forskning i realtid vilka personalaktiviteter som är de mest optimala vid varje aktuell situation på såväl organisation-, team- och individnivå.

Ten Medical Design (10MD) utvecklar ett ergonomiskt alternativ till dagens blytunga röntgenförkläden som används inom vården.

Boneprox är ett AI-företag med en patenterad mjukvara som analyserar benkvaliteten och risken för benskörhet baserat på en vanlig tandröntgen.

WarOnCancer utvecklar en digital social plattform med målet att förbättra den mentala hälsan hos alla som är drabbade av cancer.

Eventet sker återigen i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

Anmäl dig här