Life Tech Göteborg – INSTÄLLT

14
apr
BIOTECH CENTER, ARVID WALLGRENS BACKE 20, GÖTEBORG
17:00-19:30

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst bjuder återigen in till en kväll för inbjudna affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag inom framförallt segmenten Digital Hälsa och Medtech. Ett event för inspiration och möjlighet att träffa en handfull spännande life science-bolag som söker kapital och kompetens, med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden.

Låt dig inspireras av Jens Thoms Ivarsson – tidigare Creative Director och den mest anlitade designern på ICEHOTEL i Jukkasjärvi och mannen som lyckades få modedivan Karl Lagerfeld att tina upp. I dag arbetar han med Rain Gothenburg som har visionen att göra Göteborg till Världens bästa stad när det regnar. Jens har en Master of Design and Fine Arts från Göteborg/London och kommer bland annat att prata om kopplingen mellan idé, design och varumärke.

Eventet sker återigen i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

Tänk på att anmäla dig så fort som möjligt för att säkra din plats eftersom de tidigare eventen snabbt blivit fullbokade.

Agenda

17.00        Registrering och mingel

17.30        Introduktion och välkommande

Moderatorer

Carl-Peter Mattsson, Ansvarig investerarrelationer och kapitalförsörjningsfrågor, Sahlgrenska Science Park

Elina Åkerlind, Affärsutvecklare Connect Sverige Region Väst

Speedupdates av tidigare presenterade bolag (60 sek per bolag)

 Stefan Malmberg, VD, Detectivio

17.40        Inspiration

Jens Thoms Ivarsson – tidigare Creative Director och den mest anlitade designern på ICEHOTEL i Jukkasjärvi och mannen som lyckades få modedivan Karl Lagerfeld att tina upp. I dag arbetar han med Rain Gothenburg som har visionen att göra Göteborg till Världens bästa stad när det regnar. Jens har en Master of Design and Fine Arts från Göteborg/London och kommer bland annat att prata om kopplingen mellan idé, design och varumärke.

                   Pitchande bolag

18.00        Ann-Charlotte Rosendahl, VD, Sobrera Pharma

18.15        David Brudö, VD, Remente

18.30        Jesper Hassel, VD, Mevia

18.45        Per Setterberg, VD, Iscaff Pharma

19.00        Mingel med förtäring

19.30        Avrundning