Life Tech Göteborg

4
nov
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg
17.00 - 19.30

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst bjuder nu återigen in till en kväll för inbjudna affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag inom framförallt segmenten Healthtech och Medtech. Ett event för inspiration och möjlighet att träffa en handfull spännande life science-bolag som söker kapital och kompetens, med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden.

Inledande inspiratör är Assiye Süer, grundare av Swedish Space Technologies, civilingenjör i rymdteknik, före detta rymdbloggare, TED-talk-föreläsare, grundare av Girls in Tech i Sverige och siktar på att bygga ett av Sveriges största rymdföretag. Assiye kommer bland annat att prata om rymdteknik och dess kopplingar till Healthtech.

Utvalda bolag

VOC diagnostics, medtech -företag med ett patenterat instrument som detekterar ”Volatile Organic Compounds (VOCs)” från blodprov på cancerpatienter.

Detectivio, forskningsbaserat bolag med AI-teknologi för kontaktfri mätning av blodtryck och andra vitala parametrar.

MYoroface, medicintekniskt och forskningsdrivet e-handelsbolag med ett banbrytande neuromuskulärt träningsredskap, IQoro, som behandlar grundorsaken bakom några av nutidens folksjukdomar. 

Gnosco, digital beslutstöds- och kommunikationsplattform för hudpatienter med speciellt fokus på hudcancer och sår, används mellan sjuksköterskor, allmänläkare och hudspecialister.

Speedupdates från tidigare presenterade bolag görs denna gång av Ten Medical Design och Goozo.

Eventet sker återigen i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

Tänk på att anmäla dig så fort som möjligt för att säkra din plats eftersom de tidigare eventen snabbt blivit fullbokade.

Anmälan