Kombinationsprodukter – en värld i förändring

15
mar
MEDICINAREGATAN 8 A, GÖTEBORG
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 15 mars med frukost, mingel och seminarium!

Scandinavian Development Services, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners,
håller seminarium för dig som:

• utvecklar kombinationsprodukter
• inte vet om din produkt räknas som kombinationsprodukt

Seminariet ger dig en inblick i de nya förväntningarna, då regelverken för medicinteknik och läkemedel nu är korsvis uppdaterade. Detta ställer nya krav på både produktklassificering, utveckling och granskningsprocesserna hos myndigheter och anmälda organ. Särskilt har det betydelse för läkemedel med integrerad medicinteknik.

Denna fredagsfrukost träffar du Stina Johansen, Director, Medical Device. Stina är konsult på Scandinavian Development Services. Hennes specialistområden är regelverk och kvalitetssäkring. Med mer än tio års erfarenhet från global medtech- och läkemedelsindustrin kombinerar hon Regulatory affairs med sin expertis inom design control, risk management, medical device usability och quality management systems’ för både medtech-produkter och kombinationsprodukter.

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i pop-upen, plan 3
10.30 Slut

Kort om Scandinavian Development Services
SDS är ett ledande konsultföretag i Norden inom regulatory, med tjänster inom läkemedelsutveckling, medicinsk utrustning, kombinationsprodukter, design av kliniska studieprogram och expertis inom biostatistik. Vårt team består av handplockade specialister med gedigen erfarenhet från industrin och akademin. Vi erbjuder ett helhetskoncept där ni som kund kan välja de tjänster ni har behov av för att komplettera er interna kompetens och kapacitet, men vi kan också ta helhetsansvar för ett projekt där vi tar ansvar för operativa delar utifrån er interna strategi.

Anmälan
Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & Scandinavian Development Services