IP-strategi och brand management

17
maj
MEDICINAREGATAN 8 A, GÖTEBORG
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 17 maj med frukost, mingel och seminarium tillsammans med AWA, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners, som informerar om god strategisk hantering av immateriella rättigheter.

Idag används IP på flera kreativa och värdeskapande sätt, inte bara för att blockera konkurrenter. AWA visar hur, och fokuserar på några roller som IP och andra kontrollmekanismer kan ha. Vi får också ta del av hur AWA tagit fram IP- och kontrollstrategier för startups inom Medtech och Life Science. 

AWA visar också hur du med ett integrerat synsätt skapar ett säkert, strategiskt och effektivt sätt att styra varumärken, domännamn och digital IP. Ett synsätt som minskar risker, skapar synergier och hjälper ditt företag och ditt varumärke att utvecklas online.

Vi kommer ha flera konsulter på plats med kunskap inom olika områden, så ta chansen att ställa alla frågor du har om immaterialrätt.

  • Erica Dahlgren Nurman – IP Strategy Associate (presentatör)
  • Anders Paul Johansson – Regional Manager & Digital IP Specialist, Dotkeeper (presentatör)
  • Pernilla Karmalm – Patentkonsult
  • Isaac Keren – Jurist / Varumärkes- och domännamnskonsult

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården
10.30 Slut

Företagspresentation:
AWA är ett ledande konsultföretag inom immaterialrätt med över 300 anställda i Europa och Asien. Våra kunder är innovationsintensiva företag – från startups till ägarna av världens mest kända varumärken och patentportföljer. Vi hjälper dem att skapa affärer av sina idéer och innovationer.

Anmälan
Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & AWA