IP, Innovation, Security och Medtech – ett helhetsgrepp

25
aug
Sahlgrenska Science Park, Medicinaregatan 8 A
10.00 - 11.00

Fredagen den 25 augusti öppnar vi seminariesäsongen med en god frukostbuffé och gästas av Zacco, Skandinaviens ledande fullservice IP-konsultföret med ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter (IP).

Hålltider

10.00 Frukostbuffén står framdukad
10.20 Zacco 360° Perspective on Intellectual Property – Jimmie Ekwall m.fl.
Cyber Security – Vi lever i en föränderlig värld som stavas BINC, med sammankopplade enheter, riktade attacker och elaka användare.

Hur bygger vi in säkerhet i hardware, software, wetware & hybrider? Hur övervakas system och hur hanteras incidenter? Vi rätar ut några frågetecken, ger en översikt med exempel från MedTech-branschen och vad du ska tänka på vid test av produkter och tjänster före launch och vid releaser.

Vi bjuder också på en liten utvikning om vad som väntar runt hörnet!

11.00 Vi rundar av men Zacco-teamet finns kvar för att diskutera och svara på dina specifika frågor.

Zacco har varit rådgivare inom IP-strategi, IP-rättigheter, informationssäkerhet mm i 140 år. Vår verksamhet inom patent håller oss i framkant av utvecklingen inom de flesta områden.

Med kompletterande kompetens inom software och IT-säkerhet är Zacco nu en partner för alla som behöver råd och kompetens inom alla typer av IP-frågor. Allt från juridiskt stöd i innovationsprocesser till hur företagshemligheter hålls just hemliga och hur man hanterar säkerhet vid utveckling inom software, hardware och wetware (eller hybrider).

Välkommen med din anmälan, gärna så snart som möjligt men senast onsdagen den 23 augusti. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du meddelar detta i god tid till: events@sahlgrenskasciencepark.se

Väl mött!