Investeringskväll för bolag inom Life Tech

18
apr
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg
Tid: 17.00-19.30

Välkommen till vårens forum för affärsänglar, investerare och tillväxtbolag i tidiga skeden!

Markera den 18 april i kalendern – Life Tech Göteborg

Sahlgrenska Science Park och Connect Region Väst bjuder nu in till vårens ”Life Tech Göteborg” – en kväll för inbjudna affärsänglar, investerare och utvalda life science-bolag inom framförallt segmenten Digital Hälsa och Medtech.

Ett event för inspiration och möjlighet att träffa en handfull spännande life science-bolag som söker kapital och kompetens, med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och entreprenörer i tidiga skeden. Inledande inspiratör denna gång är Artur Aira, entreprenör, rådgivare och styrelseproffs ,bland annat styrelsemedlem i Cellink.

Utvalda bolag denna gång är:

Captario som utvecklat design- och beslutsstöd för läkemedelsutveckling

Tridentify som arbetar med realtidsuppföljning och kvalitetssäkring av blodpåsar

VOC Diagnostics som utvecklar tidig diagnostik av ovarial cancer, tekniken baserad på ett instrument som detekterar Volatile Organic Compounds (VOC-s)

Profundus som bedriver forskning och utveckling av högupplösande ögonbottenkamera

Eventet sker återigen i hjärtat av life science-klustret i Västsverige, Sahlgrenska Science Park, Biotech Center och stöds av Chalmers Ventures, GU Ventures och AstraZeneca BioVentureHub.

Tänk på att anmäla dig så fort som möjligt för att säkra din plats eftersom de tidigare eventen snabbt blivit fullbokade.

 

Anmäl dig via Connect