Innovationsdagen – fylld med goda exempel på nya lösningar i hälso- och sjukvården

15
jan
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sahlgrens aula, Blå stråket
09.00-12.00 Presentationer, 12.00-14.00 Innovationsutställning

Innovationsfonden skapar möjligheter för innovation

Den 15 januari bjuder Innovationsplattformen in till en innovationsfylld förmiddag i Sahlgrens aula. Dagen riktar sig framför allt till medarbetare i hälso- och sjukvården som är intresserade av innovation och vill ta del av inspirerande presentationer eller testa nya lösningar i innovationsutställningen.

Under dagen får du träffa medarbetare från Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Skaraborgs sjukhus och Södra Älvsborgs sjukhus som är på plats för att berätta om sina verksamheters innovativa lösningar och hur Innovationsfonden möjliggjorde för test och införande i vården.

Passa också på att besöka innovationsutställningen (mellan kl 12-14) där du bland annat kan testa digitala tjänster, höra mer om fördelarna med att ta fram digitala stöd- och behandlingsformer i VGR:s Stöd- och behandlingsplattform (SoB), eller få mer information om andra nya lösningar som finns tillgängliga i VGR.

Anmälan & kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och anmäler du dig före den 10 januari ingår lunch. Begränsat antal platser så säkra plats i tid.

Läs mer och anmäl dig

Arrangör: Innovationsplattformen VGR

Kontaktperson: amie.almstrom@vgregion.se