Hur används Apple inom hälsovården?

26
nov
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg
9:00-14:00

Välkommen till en genomgång av hur hälso- och sjukvårdspersonal och patienter runt om i världen använder iPhone, iPad och Apple Watch. På detta event, som arrangeras i samarbete mellan Sahlgrenska Science Park, Gothia Forum, Innovationsslussen och Apple, får du veta hur vårdpersonal kan ge snabb och individanpassad patientvård tack vare direkttillgång till patientdata.

Lär dig hur du enkelt kan följa patienter som får vård i hemmet med hjälp av HealthKit och hur du därmed kan studera deras hälsotillstånd under en längre tidsperiod samt upptäck hur de olika verktygen i ResearchKit hjälper forskare att bygga appar som revolutionerar medicinska studier. Några av ämnena som tas upp är säkerhet och driftsättning av iPhone och iPad, hur vårdpersonal använder appar som till exempel appen Hälsa för hantering av patienternas hälsa, och hur Apple Watch kan användas av både patienter och vårdgivare.

För mer information, v g kontakta Anders Persson, affärsrådgivare inom Sahlgrenska Science Park, tel 070-945 95 11, e-post anders.persson@sahlgrenskasciencepark.se

REGISTER