Hitta rätt i finansieringsdjungeln

16
maj
Biotech Center, Arvid Wallgrens Backe 20
8.30-10.30

Oavsett om du står inför expansion, produktutveckling eller annan satsning kan du behöva hjälp med extra kapital. Men vad ska du tänka på när du letar kapital för ditt växande företag?

Under detta seminarium får du svar på det och en hel del andra frågor som du säkert inte visste fanns kring finansiering. Du får veta hur du kan sätta dig i förarsätet på en kapitaliseringsprocess och dessutom utlovas uppfattningar om var det inte är lönt att söka pengar.

AGENDA:
-Vilka källor finns det att få tillgång till?
-Vad kommer de att kräva?
-Hur mycket behöver jag finansiera själv?

Välkommen att starta morgonen med oss! Kanske träffar du en bekant eller tar tillfället i akt att skapa en ny kontakt. Efter mingel och fika tar vi oss in till seminariet och lyssnar till Peter Wendel som har en lång erfarenhet av att hjälpa entreprenörer att kommunicera med finansiärer. Inte sällan är han verksam i relativt tidiga skeden i bolags utveckling då han är speciellt kunnig inom finansiering via riskkapital, affärsänglar, ägarkapital, ALMI och banker.

PROGRAM 16/5: 
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Peter Wendel, konsult Business Region Göteborg
10:00 Frågor och diskussion
10:30 Avslut

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN –> HÄR

Detta är ett event som Sahlgrenska Science Park genomför i samarbete med Business Region Göteborg, inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.