Hållbart Näringsliv – Styrning & Kommunikation

18
jun
Digitalt
11:00-12:45
Hållbart Näringsliv

Varför behöver företag kommunicera om sitt hållbarhetsarbete? Och hur bör företag göra det? Medvetna konsumenter som väljer företag och tjänster som tar ansvar, ökade krav från investerare, en skärpt lagstiftning, men inte minst framtida medarbetares krav är fyra starka skäl. En noggrant vald strategi för sin hållbarhetskommunikation är en nyckel för ökad lönsamhet. I del 3 av HÅLLBART NÄRINGSLIV fokuserar vi på temat styrning och kommunikation med Lotta Amsén från Trossa.

Du kommer få tillgång till förberedande material inför träffen så att du kan få ut så mycket som möjligt av passet.

Mer information och anmälan

Anmäl dig senast den 14 juni.

HÅLLBART NÄRINGSLIV arrangeras av Science Park Borås och Borås INK i samarbete med Textile & Fashion 2030, Circular Hub, TEX! Marketplace Borås, IUC Sjuhärad, Miljöbron, Connect Sverige, Drivhuset, Almi, Boråsregionen och Västra Götalandsregionen.

Webbinariet är det tredje i en serie om tre. Övriga datum:
28/5 kl 10:00-11:00
4/6 kl 10:00-11:00

Vill du ha stöd i ert hållbarhetsarbete? Våra föreläsare ser framemot att få möjlighet att fördjupa diskussionen om hur du som företagare kan ta nästa steg för att bidra till att uppnå de Globala Målen.

Delta i webbinarier och workshops i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. I våra digitala träffar har du under 2021 en unik chans att bolla företagets frågeställningar med Lotta Amsén och Erik Valvring med flera. Träffarna är en fortsättning på webbinarieserien som genomfördes 2020. Varje tillfälle inleds med en kort föreläsning och fortsätter med interaktiv diskussion och samtal. Målet är att utveckla ert företag och framförallt hur ni värderar ert hållbarhetsarbete ur ett lönsamhetsperspektiv.