Hållbart Näringsliv – Lönsamhet i den cirkulära ekonomin

4
jun
Digitalt
10:00-11:00
Hållbart Näringsliv

Hur skapas lönsamhet i den cirkulära ekonomin? Det är en frågeställning som del 2 i webbinarieserien HÅLLBART NÄRINGSLIV kretsar kring. Passet blir en fördjupad diskussion där Erik Valvring från Science Park Borås berättar vilka affärsmodeller som kan användas i din verksamhet och som driver på mot minskad resursförbrukning i världen.

Passet är en fördjupning som bygger vidare på förra årets webbinarium som du kommer att få tillgång till inför träffen. Läs noga in dig på förberedande material så att du aktivt kan delta i diskussionen.

Mer information och anmälan

Anmäl dig senast den 31 maj.

HÅLLBART NÄRINGSLIV arrangeras av Science Park Borås och Borås INK i samarbete med Textile & Fashion 2030, Circular Hub, TEX! Marketplace Borås, IUC Sjuhärad, Miljöbron, Connect Sverige, Drivhuset, Almi, Boråsregionen och Västra Götalandsregionen.

Webbinariet är det andra i en serie om tre. Övriga datum:
28/5 kl 10:00-11:00
18/6 kl 11:00-12:45

Vill du ha stöd i ert hållbarhetsarbete? Våra föreläsare ser framemot att få möjlighet att fördjupa diskussionen om hur du som företagare kan ta nästa steg för att bidra till att uppnå de Globala Målen.

Delta i webbinarier och workshops i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. I våra digitala träffar har du under 2021 en unik chans att bolla företagets frågeställningar med Lotta Amsén och Erik Valvring med flera. Träffarna är en fortsättning på webbinarieserien som genomfördes 2020. Varje tillfälle inleds med en kort föreläsning och fortsätter med interaktiv diskussion och samtal. Målet är att utveckla ert företag och framförallt hur ni värderar ert hållbarhetsarbete ur ett lönsamhetsperspektiv.