Hållbart Näringsliv – Agenda 2030

28
maj
Digitalt
10:00-11:00
Hållbart Näringsliv

Nu är det snart dags för årets första webbinarium i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. Möt Lotta Amsén, hållbarhetskonsult på Trossa, som föreläste i HÅLLBART NÄRINGSLIV förra året och nu kommer tillbaka. I år handlar det om att ta action! Med fokus på Agenda 2030 och ett interaktivt upplägg ges ni möjlighet att dela och fördjupa diskussionen kring frågeställningar kopplat till just ditt företag. Det blir det en kreativ digital träff med möjlighet att förfina er affärsmodell.
Du kommer få tillgång till förberedande material inför träffen så att du kan få ut så mycket som möjligt av passet.

Mer information och anmälan

Anmäl dig senast den 24 maj.

HÅLLBART NÄRINGSLIV arrangeras av Science Park Borås och Borås INK i samarbete med Textile & Fashion 2030, Circular Hub, TEX! Marketplace Borås, IUC Sjuhärad, Miljöbron, Connect Sverige, Drivhuset, Almi, Boråsregionen och Västra Götalandsregionen.

Webbinariet är det första i en serie om tre. Övriga datum:
4/6 kl 10:00-11:00
18/6 kl 11:00-12:45

Vill du ha stöd i ert hållbarhetsarbete? Våra föreläsare ser framemot att få möjlighet att fördjupa diskussionen om hur du som företagare kan ta nästa steg för att bidra till att uppnå de Globala Målen.

Delta i webbinarier och workshops i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. I våra digitala träffar har du under 2021 en unik chans att bolla företagets frågeställningar med Lotta Amsén och Erik Valvring med flera. Träffarna är en fortsättning på webbinarieserien som genomfördes 2020. Varje tillfälle inleds med en kort föreläsning och fortsätter med interaktiv diskussion och samtal. Målet är att utveckla ert företag och framförallt hur ni värderar ert hållbarhetsarbete ur ett lönsamhetsperspektiv.

Ladda gärna upp med att titta på Open Class: Hållbart Entreprenörskap den 19/5 kl 17:30-19:00 då Lotta Amsén berättar hur du bygger framtidens hållbara företag inom samtliga tre dimensioner – social, miljömässigt och ekonomiskt.