Frukostseminarium: Att finansiera företagets tillväxt med publikt kapital

24
mar
Medicinaregatan 8A (vån 4)
10-11

Välkommen att starta morgonen med en god frukost och ett intressant seminarium tillsammans med Partner Fondkommission, som idag gästar Sahlgrenska Science Park.

Vi börjar med en gemensam fika där du får möjlighet att mingla med andra företag i parken. Därefter lyssnar vi till representanter från Partner Fondkommission, en av våra Preferred Partners, som berättar om kapitalanskaffningar, börsnoteringar och andra, för företagets finansiering, viktiga ämnen.

Välkommen med din anmälan –>här 

Partner Fondkommission har sedan 2007 hjälpt företag, små och medelstora, med finansiell rådgivning avseende kapitalmarknadstjänster. De har stor erfarenhet av att arbeta med bolag inom Life Science och har kontor i Göteborg och Stockholm.

Efter presentationen kommer teamet att finnas tillgängliga för eventuella frågor. Om ni är intresserade av att diskutera ert bolags unika situation så går det såklart bra att boka ett privat möte. Dessa bokningar görs fördelaktigt direkt via mail: patrik.magnusson@partnerfk.se eller via telefon 0739-401395.