Förmedla ägarviljan och gör hela företaget till medskapare i er framgångsresa

4
okt
Biotech Center: Arvid Wallgrens Backe 20, Göteborg
8.30-10.00

En tydlig ägarvilja är en förutsättning för en effektiv styrelse, ett fungerande strategiarbete och i förlängningen ett framgångsrikt företag. Flera företagsledare och forskare menar att med fokus på hållbarhet ökar lönsamheten, driver innovation och skapar välmående företag. Men vad är hållbarhet? Det och hur man i ägarviljan fångar vad hållbarhet innebär i verksamheten kommer Gunilla beskriva för dig på detta seminarium.

Gunilla Clancy är Hållbarhetsstrateg på Capture Sustainability, Certifierad Styrelseledamot och Fil.dr i Hållbarhet. Hon har jobbat med hållbarhet i tidig utvecklingsfas i över 17 år på bland annat IKEA of Sweden. Gunilla brinner för att få fler hållbara kunderbjudanden ut på marknaden, att få det att hända. Med sin kompetens och sitt småländska sunda förnuft guidar hon ägare och styrelser att förtydliga vägen så medarbetarna ökar lönsamheten genom mer hållbara affärer.

Seminariet är kostnadsfritt.
ANMÄLAN SKER –>
HÄR

Program 4/10:
08:30 Registrering & fika
09:00 Välkomna! Åsa Lindström, projektledare Sahlgrenska Science Park 
09:15 Föreläsning, Gunilla Clancy, Hållbarhetsstrateg på Capture Sustainability, 
10:00 Avslut (tid för frågor & diskussion för de som önskar)

Vi behöver din anmälan senast tisdagen den 3 oktober. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid. V g hantera detta genom att meddela: events@sahlgrenskasciencepark.se

Denna workshop genomför Sahlgrenska Science Park i samarbete med Business Region Göteborg för ramen inom Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.