Food Venture & Partnering Days

25
apr
RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6, Göteborg.
25-26 april

Välkommen till Food Venture & Partnering Days, 25-26 april 2018 i Göteborg, två dagar med fokus på samverkan, öppen innovation och partnerskap.

Food Venture & Partnering Days är en mötesplats för startups, industri och investerare i livsmedelsbranschen och syftar till att hitta möjligheter för hållbar tillväxt. Du som deltar kommer under två dagar få möta 30 spännande startups som pitchar för samverkan och investeringar och därtill finns möjlighet för matchmaking via förbokade möten. Vi erbjuder också inspirerande föreläsningar från experter och framgångsrika entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter, blandat med mat och mingel med andra industriaktörer, investerare och affärsänglar. Bland föreläsarna finns Carl Eckerdal Chefekonom Livsmedelsföretagen, Märta Jansdotter VD Gröna Gårdar, Lars Appelqvist VD Löfbergs, Mats Wahlström VD Poppels och Thomas Lindström VD Rootfruit.

Detta event riktar sig till dig som jobbar i livsmedelsindustrin, som är intresserad av samverkan, öppen innovation, partnerskap med nystartade företag, eller till dig som vill investera i nystartade livsmedelsföretag.

Värd för eventet är Livsmedelsacceleratorn och medarrangörer är Business Region Göteborg, Livsmedelsföretagen och GU Ventures.

 Anmäl dig snarast för platserna är eftertraktade (och kostnadsfria)!För ytterligare frågor, kontakta Susanna Moore: susanna.moore@ri.se, 070 386 66 12

Anmälan

Varmt välkommen till Food Venture & Partnering Days, 25-26 april 2018!