En lyckad rekrytering

6
sep
MEDICINAREGATAN 8 A, GÖTEBORG
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 6 september med frukost, mingel och seminarium med Interactive Executive Search, Resource Partner @SahlgrenskaSP.

Som företagare kommer du förr eller senare att möta behovet att anställa nya medarbetare. Det kan vara till följd av en expansion av organisationen eller att ersätta en medarbetare som valt att sluta. Inte sällan har man begränsat med tid för rekryteringen och det är lätt att ta genvägar för att fylla vakanser. Man söker i sitt nätverk, gör en snabb scanning på LinkedIn och publicerar en annons på hemsidan.
På detta sätt är det lätt att urvalet av kandidater blir begränsat och att man inte hittar den optimala kandidaten. I värsta fall gör man en felrekrytering som är kostsam att hantera och med förlorat tempo i utvecklingen av företaget som resultat.

Rekryteringsföretaget Interactive Executive Search vill ge dig inspiration och vägledning till en lyckad rekrytering. På detta frukostmöte kommer Mats Johnsson, affärsrådgivare och rekryteringskonsult, att ge råd kring hur man kan formulera en rekryteringsstrategi, göra en cv-analys och genomföra anställningsintervjuer med potentiella kandidater.

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården
10.30 Slut

Kort om företaget
Interactive Executive Search hjälper dig att lyckas med rekrytering av linjechefer och specialister. Vi är inriktade på att finna kandidater genom executive search, vilket innebär att vi identifierar,  söker upp och kontaktar potentiella kandidater. I förekommande fall använder vi oss även av annonsering.

Anmälan
Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,

Sahlgrenska Science Park och Interactive Executive Search