Doftmemory

3
feb
SP Food and Bioscience, Frans Perssons väg 6, Göteborg
10.00-15.30

Ett nytt seminarium och work-shop på SP Food and Bioscience.

Lär dig hur vårt luktsinne fungerar, vad det har för roll samt hur det påverkas med åren. Forskning har visat att man m.h.a. ett så kallat ”Doftmemory” kan träna upp sitt doftminne och minnet för synintryck samt bli bättre på att namnge dofter. Tag chansen att prova detta praktisk och lär dig hur du blir en bättre provsmakare och kan behålla doftminnet längre upp i åldern!

Arrangör är Nordic Taste & Flavour Centre. Efter seminariet hålls Nordic Taste & Flavour Centres årsmöte.

För mer information och anmälan, läs mer på: www.nordtaste.se

Den 1 januari 2015 blev SIK – Institutet för Livsmedel och Bioteknik en enhet i moderbolaget
SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.
Namnet på enheten är SP Food and Bioscience.