Connects investerarutbildning

5
okt
Swedbank, Södra Hamngatan 27, Göteborg
08.00-17.00

Funderar du på att bli investerare i tidiga tillväxtbolag? Vi ger dig möjlighet att genom Connect och våra processer som tillhandahåller väl genomlysta och investeringsmogna företag, tryggt ta ditt nästa steg närmare att förverkliga detta.

Investerare och affärsänglar som i ett tidigt skede lägger in tid och resurser i unga företag är oerhört viktiga för att generera nya framgångsrika bolag. För att lyckas som investerare finns det mycket man behöver vara medveten om och tänka på, och resan till framgång är inte alltid spikrak.

I rollen som investerare krävs det idag inte bara tillgång till kapital. Branschen är under ständig utveckling, och för att förbättra både sina chanser att få ta del av tillväxtföretagens framgång samt möjligheterna att få saminvestera med andra erfarna investerare, behöver du hålla dig uppdaterad och informerad –  och vår investerarutbildning gör dig till en ännu bättre investerare och samarbetspartner.

För vem? Kursen vänder sig både till dig som redan är affärsängel och till dig som ännu inte gjort din första investering men vill veta mer. Den är indelad i två delar och behandlar hela investeringsprocessens förlopp och vi har ett skarpt case som gruppen får utvärdera med sina nyvunna kunskaper.

Kursledare är Stefan Lindholm & Gunnar Fernström.

Mer information, kostnader samt anmälan hittar du –> här

Notera att kursen är indelad i två delar. Andra delen äger rum den 12/10 kl. 15-19 (Swedbank, Södra Hamangatan 27, Göteborg) och då får du bland annat träffa Patrik Wigton, serieentreprenör, investerare, tidigare Harvard-student och göteborgare.

Välkommen med din anmälan!