Välkommen till Börs- och kapitaldag

2
jun
Konsistorierummet på entréplan i Göteborgs universitets huvudbyggnad på Vasaplatsen
8.30-17.00

AktieTorget, Sedermera Fondkommission, inkubatorerna vid GU Ventures, Chalmers Ventures, Sahlgrenska Science Park, samt AstraZenecas BioVentureHub, bjuder in till en Börs- och kapitaldag för onoterade bolag.

Det talats mycket om publikt kapital, ägarspridning, publika emissioner och listning på olika handelsplatser. Hur går det till när mindre bolag söker kapital för vidare expansion, vilka krav ställs och vem gör vad? Kan mitt bolag få tillgång till externa pengar och vad innebär det för mig som ägare, vad behöver jag göra? Dessa och många fler frågor besvarar vi på Börs- och kapitaldagen, som är ett kostnadsfritt seminarium.

Datum: Torsdag den 2:a juni kl. 08.30 – ca 13.00 inkl. lunch, samt till ca kl. 17.00 för enskilda samtal
Plats: Konsistorierummet på entréplan i Göteborgs universitets huvudbyggnad på Vasaplatsen

Preliminär agenda:

08.30 – 09.00: Frukost serveras utanför Konsistorierummet på entréplan
09.00 – 12.00: Seminarium i Konsistorierummet av AktieTorget och Sedermera

  • Sanning eller myt – vilka bolag kan använda börsen som finansieringsforum?
  • Notering vägen mot börsen
  • På börsen – halva jobbet gjort, håll dina aktieägare informerade
  • ”Jag har tagit in externa pengar och detta är mina erfarenheter.” – lyssna på en företagsrepresentant som delar med av sina erfarenheter.

12.00 – 13.00 Lunch och avslutning i Gula Salongen på plan 2
13.00 – 17.00 Individuella samtal för de som så önskar i Konsistorierummet resp Gula Salongen, 8 st slottider

Föredragningar görs av AktieTorgets och Sedermeras representanter på förmiddagen. AktieTorget representeras av Peter Gönczi, VD, Oscar Wollert, samt Micha Velasco. Sedermera representeras av Andreas Sandgren, VD, och Hans Nilsson. På eftermiddagen finns det 1-timmas slottider för dig som företagare att boka in dig på ett möte för närmare presentation av ditt företag och dina frågor för enskild genomgång med AktieTorget och Sedermera.

Anmälan sker till anmalan@sedermera.se ”Börs- och kapitaldag Göteborg” senast den 31 maj. Ange särskilt om du vill ha ett enskilt samtal på eftermiddagen och vi återkommer med förslag på tid för det. Ange även om du har allergier, då vi bjuder på lunch, samt fika under dagen.

Har du frågor, hör gärna av dig till Peter Malmström, 0732 511 325, som kan svara mer detaljerat på kapitaldagens genomförande.