Attraktiva belöningssystem som lockar och behåller personal

5
apr
MEDICINAREGATAN 8 A, GÖTEBORG
09:30-10:30

Välkommen att starta fredagen den 5 april med frukost, mingel och seminarium!

Attraktiva belöningssystem som lockar och behåller personal

För unga och små företag som saknar tillgång till kapital och inte har möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga löner ligger utmaningen i att hitta ett attraktivt belöningssystem.

Nu finns möjligheten att erbjuda nya rekryteringar och nyckelpersoner i företaget kvalificerade personaloptioner som ger en möjlighet att ta del av en framtida värdestegring av företaget på ett skattemässigt gynnsamt sätt, både för arbetsgivaren och den anställde.

Setterwalls, en av Sahlgrenska Science Parks Resource Partners, förklarar hur kvalificerade personaloptioner kan locka nya talanger eller få befintliga att stanna kvar.

Du möter Therese Adolfsson, Kristin Svärd, Hanna Sonning och Johanna Persson.

Hålltider
09.30 Frukostbuffén står framdukad
09.50 Föredrag i angränsande lokal Änggården
10.30 Slut

Kort om Setterwalls
Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk och ett mycket gott renommé hos klienter och i branschen. Vi är topprankade av institut som Chambers and Partners och Legal 500. Tack vare att vi lyckats samla några av landets vassaste affärsjurister och bygga dedikerade team runt klienternas frågeställningar, kan vi alltid erbjuda kvalitativ juridisk rådgivning.

Anmälan
Anmälan sker efter personlig inbjudan. Intresserad av att delta? Kontakta Carina Strand.

Väl mött!

Hälsningar,
Sahlgrenska Science Park & Setterwalls