A Great day 2019

6
sep
Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren, Göteborg, Sverige
08.00 - 11.30

Sveriges regering har gått ut med ett direktiv om att vi i Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitalisering för att öka Sveriges konkurrenskraft och samtidigt bidra till ett mer hållbart samhälle. Enligt amerikanska Future Trend Institute är Göteborg världens näst smartaste stad efter Köpenhamn. Föreningen GREAT verkar för att Västsverige ska vara Nr 1!

Det västsvenska näringslivet konkurrerar på en världsmarknad med innovation och spetsteknik. På ”A GREAT DAY” den 6:e september får du lyssna till västsvenska företag och organisationer som erbjuder världsledande produkter och lösningar och hur de arbetar med innovation och utveckling för att bli, och förbli bäst.
Du kommer också att få ta del av en ytterst kvalificerad paneldebatt med bland andra Sveriges energi- och digitaliseringsminister Anders Ygeman, samt företrädare för både forskning, och näringsliv.

”A GREAT DAY” visar vilka möjligheter och potential Västsverige erbjuder till samarbeten mellan företag, organisationer, region, stad och högskolor för att öka vår gemensamma konkurrenskraft.

Läs mer om programmet och anmäl dig här