I Norge tar det fem minuter mellan innovation och klinik – hur gör vi?

29
aug
Hjärtats aula Blå stråket 10, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg
11.15-13.00

Sahlgrenska Science Park, Medtech West, Business Region Göteborg och Takeda bjuder in till Lunchlådan #3. I tidigare lunchlådor har vi diskuterat de möjligheter som finns med en snabbare implementering av innovationer i sjukvården.

Baserat på diskussionerna från tidigare lunchseminarier har vi denna gång bjudit in Björn Klem från Oslo Cancer Cluster för att berätta hur de lyckats med att snabba på utvecklandet och utvärderandet av nya innovationer för sjukvården. Vad är det som gör det möjligt och vilka är deras lärdomar i processen?
Dessutom kommer Hans Lönroth från Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt Jonas Andersson (L), ordförande i Hälso- och sjukvårdsstyrelsen, att medverka och diskutera hur man regionalt kan ta tillvara Norges erfarenheter i vår egen verksamhet.

Lättare lunch serveras i samband med seminariet.

Mötet är kostnadsfritt. Boka din plats redan idag! 
Vi behöver din anmälan senast måndagen den 27 augusti. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid via  events@sahlgrenskasciencepark.se

No Show-avgift vid utebliven närvaro är 500 SEK. 

Läs mer och anmäl dig

 

Detta är ett event som genomförs inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen”. Läs mer här.

default