En myllrande mötesplats

På Sahlgrenska Science Park spirar det av dialog och nätverkande inom life science-området. En kreativ miljö med många driftiga, duktiga människor skapar en bra grogrund för utveckling.

Tack vare att ett femtiotal verksamheter idag finns inom Sahlgrenska Science Park finns mycket goda möjligheter att ta vara på kompetens och nätverk. Under vår populära fredagsfika brukar det exempelvis vara ett härligt myller av människor och en mycket aktiv dialog. Kreativitet är kul! En informell mötesmiljö ger ett värdefullt utbyte av erfarenheter och leder ofta vidare till fler kontakter, både nära och långväga. Att någon lägger ett ord för dig och dina ideer inom life science kan vara ett steg närmare nya möjligheter, exempelvis kring samarbeten inom vården.

Samtidigt som en aktiv mötesplats brukar uppskattas finns naturligtvis möjligheten att sitta ostört för de som så önskar. Vi tar alltid hänsyn till affärsfokus och olika möteslokaler för inplanerade möten finns självfallet i vår miljö på Sahlgrenska Science Park.